Gras isolatie

Zullen wij jouw huis ecologisch isoleren?

Plan een vrijblijvende intakegesprek in 

Lagere energierekening

Lagere energierekening

Ecologische isolatiematerialen beschermen je huis tegen winterse koude en tegen zomerse hitte. Zo bespaar je op stookkosten en op energie voor je ventilator of airco.

CO2 positief

Ecologische isolatiematerialen nemen CO2 op tijdens de teelt. De grondstoffen komen o.a. uit reststromen van duurzaam beheerde bossen en de linnenindustrie.

Gezond binnenklimaat

Ecologische isolatiematerialen en afwerking zijn warmte- en vochtregulerend en bevatten geen schadelijke stoffen. Dit zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Plan zelf een intakegesprek in wanneer het jou uitkomt...


Woon je in de regio Rotterdam of op max. 45 minuten reizen met het OV vanaf Rotterdam CS? Dan plannen we aan het einde van ons intakegesprek graag een bezoek bij jou thuis in.


Je aanvraag is volledig vrijblijvend. Je zit nergens aan vast! :-)

Je gegevens zijn 100% veilig bij ons. 


Duurzaam en gezond isoleren met Climatedeal. Wil je ook isoleren? Climatedeal weet hoe! Joost is ook nog eens een super aardige en relaxte vent om over en onder de vloer te hebben.
Rene Wagenaar
René Wagenaar
Met natuurlijke materialen en gedegen kennis over luchtstromen, optrekkend vocht en luchtkwaliteit is onze gasrekening bijna gehalveerd en ons woongenot zeker verdubbeld! Van harte aanbevolen!
Michel Reij
Michel Reij